kuka olen

Ammattina OPAS:  Italiassa suomalaisille ja Suomessa italialaisille

Auktorisoitu Helsinki-opas, Italian valtion myöntämä matkanjohtajalisenssi. Matkaopas, matkanjohtaja – matkailun ammattilainen, alalla vuodesta 1983

Kielet: suomi ja italia.
Yhteystiedot:   italianopas@gmail.com
Blog:   https://maaritkerojarvi.wordpress.com
Facebook: ItalianOpas https://www.facebook.com/ItalianOpas?fref=ts

Asiakkaat kommentoivat:

”Suomalaisopas Maarit Kerojärvi oli suorastaan loistava monilla mittareilla mitattuna.  Ystävällisyys, laaja asiantuntemus, sydämellä mukana oleminen, oman persoonan  mukaan  laittaminen, palvelualtis, kaikkien matkalaisten huomioiminen , joustavuus  järjestelyissä  yms”.

”Maarit on ammattitaitoinen, rauhallinen ja luotettava opas, joka omalla esiintymisellään  luo turvallisuuden tunnetta ja hyväntuulista ilmapiiriä. Hänen tietomääränsä Suomesta ja  Helsingistä on varsin laaja ja hän osaa kiteyttää olennaisia asioita oikeisiin yhteyksiinsä  asiakaslähtöisesti ja hyväntuulisesti”.

” Erityiskiitokset matkaoppaallemme Maarit Kerojärvelle, joka kaupunkikiertojen opastuksen ohella kertoi pitkien ajomatkojen aikana mielenkiintoisella tavalla Italian historiasta ja nykypäivästä. Saimme kuulla Rooman valtakunnan suuruuden ajasta, pyhiinvaelluksista ja paaveista. Meille tuli selväksi myös toisen maailmansodan tapahtumat Italiassa. Mielenkiintoista oli kuulla Italian kulttuuria hyvin tuntevan oppaamme arviot Italian tämän päivän poliittisesta tilanteesta. Sen lisäksi, että Maarit Kerojärven opastus ja selostukset olivat korkeaa ammattitaitoa osoittavia, hänen tapansa huolehtia meistä senioreista oli huomaavaista ja lämminhenkistä”.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s